Kattis kamp

Kulturværste presenterer nå en helt ny forestilling om kvinnesaks-forkjemperen KATTI ANKER MØLLER. Den sterke kvinnen fra Thorsø herregård sto på barrikadene for barn og kvinners rettigheter i over 25 år. Renate Gjerløw Larsen fremstiller Katti!.

KATTIS KAMP er en teaterforestilling om den utrettelige striden Katti Anker Møller førte gjennom 25 år i norsk offentlighet. Gjennom sitt arbeid fikk hun hevet barn og kvinners status i et samfunn hvor de sto nederst. Historikere har uttalt at: “Nær sagt alle sosialpolitiske tiltak for å hjelpe mødre og barn, økonomisk og medisinsk, skyldes Katti Anker Møllers initiativ og støtte”.

Renate i hovedrollen

Renate Gjerløw Larsen er utdannet ved Barratt Dues Musikkinstitutt, og arbeider som skuespiller, musiker og kor-dirigent.“Dette er en rolle jeg går til med ærefrykt” sier Renate i forkant av forestillingen. “Men jeg gleder meg til å dele Katti Anker Møllers interessante historie fra scenen”. Renate har medvirket i flere sesonger i Brottet Amfi, har spilt i andre lokale forestillinger som bl.a Plankebyen og StabburNilsen. I sesongen 2017/2018 tok var hun med på Les Misérables på Folketeateret og gjennomførte over 100 forestillinger.

Forestillingen er skrevet av Hans-P. Thøgersen med musikk av Svein Gundersen. Produksjonen vil telle et ensemble på rundt 10 aktører inkludert musiker Bjørn Halstensen. På scenen bl.a. Ida Frederiksen og Terje Brevik.

 

Kjøp med showpakke, og du får Citys nydelige buffet!

Vår showpakke inkluderer: Buffet før showet + «Fast Track» til scenen + Gratis kaffe + Fri garderobe

Illustrasjonsfoto: Scandic City