Møter, kurs og konferanser

Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring av det arrangementet du ønsker

Hos oss kan du arrangere møte, kurs, konferanse, seminar, arrangement, event osv. Uansett hva du ønsker, så kan vi hjelpe deg gjennom hele planleggingsprosessen; finne riktig møterom, sikre at dere har nødvendig utstyr og arrangere mat, drikke og aktiviteter.

Vi har åtte moderne møtelokaler med plass til alt fra 4 til 430 personer. Vår kapasitet gjør at ingen bedrifter blir for små, og få blir for store.

Konferanserommene er tidsriktig innredet og har det nyeste innen lys, lyd og bildebehandlingssystem. Tre av våre møterom har Barco Clickshare-system, som gjør at du kan koble deg trådløst til presentasjonsutstyret i møterommet. Systemet fungerer selvsagt med alle enheter.

I tilknytning til lokalene ligger fellesarealer med servering av kaffe, forfriskninger og pausemat. Våre serviceinnstilte konferanseverter og -vertinner sørger for at dine krav til kvalitet, effektivitet og komfort blir ivaretatt for et vellykket arrangement.

Hvis du ønsker en unik ramme rundt ditt arrangement, så har vi også dedikerte selskapslokaler, egen italiensk restaurant og en showscene. Har du andre behov, så forsøker vi å løse disse i samarbeid med byens andre kultur- og reiselivsaktører.

Be om et uforpliktende tilbud

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende forespørsel i dag.

Du når oss hele døgnet på:

  • telefon 69 38 56 00
  • e-post salg@hotelcity.no
  • kontaktskjemaet under

 

Suiten

Suiten er vårt minste konferanserom og har naturlig innsyn av dagslys. Rommet har har 75 tommers TV-skjerm & fast konferansebord.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
8  –

Citystua

Citystua er et av våre mest allsidige konferanselokaler. Rommet har ikke dagslys, men god belysning, aircondition og prosjektor i taket. Rommet har utgang til City Bar & Spiseri.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
25 35 65 90 64

Citybanketten

Vårt største konferanselokale har et stort lerret, prosjektor , god lyd og lys. Det er høyttalere i hele salen fra taket, en manuell scene og manuell vegg som gir naturlig dagslys.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
60 55 175 400 250

Citylosjen

Et fint lokale med tepper og dagslys fra siden. Alt av tekniske hjelpemidler tilstede og er i direkte tilknytning til lobby og konferanseservice.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
25 25 40 70 30

Stue 1

Rommet har alle tekniske hjelpemidler. Med naturlig innsyn av dagslys og nærhet til restauranten passer lokalet fint til små middager og selskaper så vel som til møter.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
16 16 24 30 20

Stue 2

Lokalet har alt av tekniske hjelpemidler og har naturlig innsyn av dagslys. Ligger i tilknytning til restauranten og passer fint til mindre middager og selskaper også.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
24 25 40 75 50

Citysalen

Rommet har tekniske hjelpemidler på plass og direkte tilknytning til restauranten. Rommet har også naturlig innsyn av dagslys fra siden via fargeglaserte vinduer. Unike skulpturer i rommet skaper en spesiell ramme rundt møter og banketter.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
24 26 48 80 60

City Scene

Rommet består av arealer i 1. og 2. etasje. Lokalet har alt av tekniske hjelpemidler på plass, samt scene og 2 barer. Lokalet passer utmerket til konferanser med underholdning og/eller bespisning da lokalet har direkte tilknytning til kjøkkenet. Lokalet har også direkte tilknytning til bar, spiseri, garderober og toaletter.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
    340 430 200