Sommertider

Vår restaurant tar en velfortjent ferie i sommer og holder lukket 1. juli - 1. august.

Vi ønsker dere alle en riktig så god sommer – vi sees i august!

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

LUNSJ

Kl 11.00 - 16.00
  • UKENS SUPPE MED KAFFE

    Serveres med foccaccia – spør din servitør.

    179
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av Italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    196 / 355
  • CÆSAR SALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat, polenta krutonger
    [Melk, Egg, Fisk, Sennep]

    255
  • CLUB SANDWICH

    Vår tolkning av Club Sandwich. Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    235
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • BRUCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (Hvete), Melk]

    129 / 169
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

PASTA

Hele dagen
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    275
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL

    & SALVIE SAUS
    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    275
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • KAMSKJELL & VILLREKE

    Syltet eple & agurk. Serveres med ørretrogn, avocado, basilikum- & agurkdressing.
    [Fisk, Skalldyr, Bløtdyr]

    189
  • VITELLO TONNATO

    Er en nydelig Italiensk klassiker fra Pimonte. Kalvefilet med tunfiskmajones, kapers & pinjekjerner.
    [Egg, Fisk, Sulfitt, N (Pinjekjerne), Sennep]

    210
  • ARANCINI

    Fylt med porcino & mozzarella. Serveres med karamellisert løkmajones & dehydrerte Cherry tomater.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sennep]

    175
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • BAKT KLIPPFISK

    Serveres med bakte småpoteter, kapers, soltørket tomat, hvitløk, persille og tomatisert purreløk- saus.
    [Fisk]

    459
  • FERSK KVEITEFILET

    Anrettet på artisjokk krem, saus vierge med aubergine, syltet friarielli, pinjekjenner, og stekte småpoteter.
    [Fisk, Melk, G (hvete), N (pinjekjenner)]

    465
  • ANDEBRYST

    Serveres med blomkål og parmesan krem. Smørstekt sopp og asparges. Serveres med honning og balsamicosaus. Fantastisk potet pavé – med rosmarin.
    [Melk, Sulfitt]

    459
  • INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

DESSERT

  • PANNA COTTA

    Vanilje panacotta serveres med kirsebær, smørdeig, sjokolade og Pistasj-is.
    [Melk, Egg, Sulfitt, N(mandler), G(hvete)]

    175
  • SJOKOLADEMOUSSE

    MED BRINGEBÆRSORBET
    Variasjon av bringebær & hvit sjokolade
    [Melk, Egg, G(hvete), N(Hasselnøtt)]

    165
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(Mandel)]

    105
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    155