City X-mas Party Vol IV

Julen ringes inn på nytt, og da er City Scene sin store showpakke på plass igjen. Fest, allsang, hits, dans og tonnevis med humør og spilleglede.

Sammen med Scandic Hotel City sin berømte julebuffet er du sikret en perfekt kveld. I 2022 skrev anmelder i Fredrikstad Blad: «Skal du på et julebord i år kan du trygt velge City», og ga det terningkast 5. I år følger vi samme lesten, men bygger på showfaktoren enda et hakk. Stort orkester, dansere/korister, og andre overraskelser. Årets julefest skjer på City Scene med nye sanger og hits.

Du møter:
Oda Gondrosen – ekte innfødt fra Gressvik med fantastisk stemme. Kom på tredjeplass i Idol, kom til gullfinale i MGP og ellers gjort en mengde show og konserter i hele Norge.
Thomas Stokke – en allerede stjerne i musikalverden. Du har sett han i «Jersey Boys» og «Sister Act» på Chateau Neuf, i tillegg har han også hatt større rolle i Jesus Christ Superstar. Han frilanser også som musiker og sanger.
Bjørn Halstensens Orkester – 7 – manns orkester, med blåsere. Spiller overalt på eventer, med artister osv. De gir garantert god stemning med fantastiske musikere.

Korister/dans: Mina Louise Moen Eilertsen og Aris Emilio Hjelseth.
Koreografi: Sanne Landgraff Scenografi og kostymer: Else-Marie Hansen
Lydproduksjon: City Scene Produksjoner AS ved Vegard Michaelsen Lysdesign: Magnus Boyle

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00 Dørene åpner : 20:00

Datoer: 11. – 17. – 18. – 24. – 25. november | 01. – 02. – 08. – 09. desember


_______________________________________________________________________
Kjøp med showpakke, og du får City`s nydelige julebuffet!
+ Dessertbord med kaffe  + Fasttrack til scenen + Fri garderobe