Vi har åpent hele dagen og du kan velge mellom:
🇳🇴 17. MAI FROKOST – Kl 08.00 – 10.30
🇳🇴 17. MAI BUFFET – Kl 12.00 – 18.00
🇳🇴 A LA CARTE – Kl 18.00 – 22.00
🇳🇴 Bestill bord i dag, her blir det som vanlig raskt fullt.
🇳🇴 17. MAI FROKOST – Kl 08.00 – 10.30
🇳🇴 17. MAI BUFFET – Kl 12.00 – 18.00
🇳🇴 A LA CARTE – Kl 18.00 – 22.00
🇳🇴 Bestill bord i dag, her blir det som vanlig raskt fullt.
© CITY Fredrikstad 2023 – Utviklet og designet av Pentz Reklamebyrå AS og Wican Marked AS
Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
[Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]
Kyllingfilet, roman salat,
Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
[M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]
Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
[Egg, Melk, G(hvete)]
Serveres med foccaccia – spør din servitør.
Spianata piccante (italiensk salami), parmesankrem, stekt aubergine, artisjokkkrem & ruccola
[G (hvete), M (Melk)]
Sautert sopp, syltet sennepsfro, majones, mozzarella & grillet surdeigsbrød
[G (hvete, rug), M (Melk), Se (sesam), E (egg), Sn (sennep)]
Grillet kyllingfilet servert på focaccia
med pesto, bacon og mozzarella.
[Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]
Burrata, mortadella, pistasj & ruccola
[G (hvete), N (pistasj), M (Melk)]
Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
[G (hvete), M (Melk)]
[G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]
[Sennep – Egg]
Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
[Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]
Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe,
champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula
toppet med parmesan.
[Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]
Fettucini, kyllingfilet, spinatpesto, cherrytomat, taleggio ost
[Melk, Egg, G (hvete), N (pinjekjerne)]
Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
[Egg, G (hvete), Melk]
Chorizo, ertè og limemajones
[Skalldyr, Egg, Sennep, G (hvete)]
Fresende varme reker med chili og hvitløk. Servers med focaccia.
[Skalldyr]
Serveres med Dukkah, gresk yoghurt og lingue
[N (mandel), Sennep, Melk, G (hvete)]
CON PROSCIOTTO CRUDO
Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
* Kan bestilles med Parmaskinke
[G (hvete), Melk]
Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
[Melk, Gluten (hvete), Egg]
Mozzarella & hvitløksolje.
[G (hvete), Melk]
[Gluten (hvete), Egg]
Spisskål, bakte beter og syltet løk.
Serveres med potetpure med smak av sitron og baconsmør.
KAMPANJE – TO FOR ÉN | Man-tor kl 16-18.00
[Fisk, M (Melk)]
Poteter most med koriander og hvitløk, artisjokker, kapers, sitronrødvinssaus
[Fisk, Sulfitt]
Langtidstekt svineskank, potetpuré, stekt løk, gremolata
[Melk, Sulfitt]
Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
[Sulfitt]
MED FRIES & AIOLI
Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
[Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]
Panert kyllingfilet med gratinert mozzarella, tomatsaus.
Risoni med oliven, basilikum og cherrytomat
[G (hvete), Egg, Melk]
Servere med kremet baconsaus
[Melk, Egg, G (hvete)]
Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
[Fisk, Melk]
Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
[Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]
3 skjeer og bær
Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem, servert med pistasj is og marengs
[G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]
Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
[Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]
Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
[Melk, Egg, G(hvete)]