Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring

Hos oss kan du arrangere møte, kurs, konferanse, seminar, arrangement, event osv. Vi hjelper deg gjennom hele planleggingsprosessen; finne riktig møterom, sikre at dere har nødvendig utstyr og arrangere mat, drikke og aktiviteter.

Vi har åtte møtelokaler

- plass til 4 - 430 personer

Vår kapasitet gjør at ingen bedrifter blir for små, og få blir for store.

I tilknytning til lokalene ligger fellesarealer med servering av kaffe, forfriskninger og pausemat. Våre serviceinnstilte konferanseverter og -vertinner sørger for at dine krav til kvalitet, effektivitet og komfort blir ivaretatt for et vellykket arrangement.

Våre lokaler

Suiten

DET MINSTE

Suiten er vårt minste konferanserom og har naturlig innsyn av dagslys. Rommet har har 75 tommers TV-skjerm & fast konferansebord.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
8----

Citystua

DET ALLSIDIGE

Citystua er et av våre mest allsidige konferanselokaler. Rommet har ikke dagslys, men god belysning, aircondition og prosjektor i taket. Rommet har utgang til City Bar & Spiseri.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
2535659064

Citybanketten

DET STØRSTE

Vårt største konferanselokale har et stort lerret, prosjektor , god lyd og lys. Det er høyttalere i hele salen fra taket, en manuell scene og manuell vegg som gir naturlig dagslys.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
6055175400250

Citylosjen

Et fint lokale med tepper og dagslys fra siden. Alt av tekniske hjelpemidler tilstede og er i direkte tilknytning til lobby og konferanseservice.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
2525407030

Stue 1

Rommet har alle tekniske hjelpemidler. Med naturlig innsyn av dagslys og nærhet til restauranten passer lokalet fint til små middager og selskaper så vel som til møter.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
1616243020

Stue 2

Lokalet har alt av tekniske hjelpemidler og har naturlig innsyn av dagslys. Ligger i tilknytning til restauranten og passer fint til mindre middager og selskaper også.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
2425407550

Citysalen

Rommet har tekniske hjelpemidler på plass og direkte tilknytning til restauranten. Rommet har også naturlig innsyn av dagslys fra siden via fargeglaserte vinduer. Unike skulpturer i rommet skaper en spesiell ramme rundt møter og banketter.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
2426488060

City Scene

MED UNDERHOLDNING

Rommet består av arealer i 1. og 2. etasje. Lokalet har alt av tekniske hjelpemidler på plass, samt scene og 2 barer. Lokalet passer utmerket til konferanser med underholdning og/eller bespisning da lokalet har direkte tilknytning til kjøkkenet. Lokalet har også direkte tilknytning til bar, spiseri, garderober og toaletter.

StyrebordHesteskoKlasseromKinoBankett
--340430200

Konferanserommene er tidsriktig innredet og har det nyeste innen lys, lyd og bildebehandlingssystem.

Tre av våre møterom har Barco Clickshare-system, som gjør at du kan koble deg trådløst til presentasjonsutstyret i møterommet. Systemet fungerer selvsagt med alle enheter.

Hvis du ønsker en unik ramme rundt ditt arrangement, så har vi også dedikerte selskapslokaler, egen italiensk restaurant og en showscene. Har du andre behov, så forsøker vi å løse disse i samarbeid med byens andre kultur- og reiselivsaktører.

Kontakt oss

Besøksadresse:

Nygaardsgata 44-46, 1607 Fredrikstad

BE OM TILBUD