Vi hjelper dere å skape gode minner.

Hos oss finner dere både små og store selskapslokaler og festlokaler som passer til ulike begivenheter.

Vi har lang erfaring med

selskap, feiring og arrangement.

Planlegger dere dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdag, minnestund eller andre typer arrangement?

Vi hjelper dere med alle detaljer, slik at dere får akkurat det selskapet dere drømmer om.  Vi tar oss av alt det praktiske, fra planlegging til opprydding, slik at dere kan slappe av og nyte selskapet sammen med deres gjester.

Sammen skaper vi minner

Jubileum

Rund dag, bryllupsdag, reunion eller en vennefeiring? Vi har alltid de rette lokalene, stemningen og mulighetene for å feire ditt jubileum, akkurat som du ønsker. På City har vi lang erfaring med alle typer selskap, feiring og arrangement.

Konfirmasjon

Konfirmasjonsdagen er like stor for foreldrene som konfirmanten. Vi legger til rette for at både konfirmanten og foreldrene blir fornøyd. På Scandic City har vi lang erfaring med konfirmasjons feiring.

Minnestund

Vi kan lette arbeidsbyrden på en tung dag. Enten du ønsker smørbrød og kaffe i rolige omgivelser, en liten middag for de aller nærmeste eller bare et kakebord og en plass å samles etter begravelsen – vi steller i stand på forhånd og rydder etterpå. 

Dåp

Vi hjelper deg med alle detaljer, slik at dere får akkurat det selskapet dere drømmer om, i hyggelige omgivelser. Fortell oss om ønsker og behov, så sørger vi for at dere får en opplevelse gjestene sent vil glemme.

Bryllup

Enten dere ønsker en diger feiring med brask og bram eller et intimt selskap for de nærmeste, har vi den perfekte lokasjonen for bryllupet. Hos oss kan selskapet vare utover natten og dere kan våkne opp til Fredrikstads beste frokost.

Ønsker du å sende oss en forespørsel?

Kontakt oss

Besøksadresse:

Nygaardsgata 44-46, 1607 Fredrikstad

BE OM TILBUD