Der god mat og god service er det aller viktigste

God service for oss er ikke bare kunnskap om mat og vin, men også kunnskap om mennesket. Vår restaurant jobber hardt for å skape uforglemmelige matopplevelser, enten det er snakk om en enkel lunsj eller en mange timer lang middagsopplevelse.

Vi byr på en variert meny

- fra det italienske kjøkken

Her er det ingen hvite duker på bordene, og vi lar deg fylle opp vann eller vin i glasset selv.

Menyen vil endre seg flere ganger gjennom sesongen, og vi byr på en variert meny.

Velkommen til vår restaurant for en autentisk italiensk matopplevelse!

Hva skjer?

Fredager

Tipsy Tea

Tipsy Tea er en herlig og livlig versjon av Afternoon Tea. Det er annerledes, det er fargerikt, det er innovativt & det er uformelt elegant.

LES MER
Lørdager

Afternoon Tea

Nyt vår populære Afternoon Tea i byens flotteste lokaler. Kos deg litt ekstra med venninner, eller gled dine foreldre eller besteforeldre med et trivelig måltid utenom det vanlige.

LES MER

Gavekort

- Gi en smakfull gave i dag!

Gi smaken av glede med våre eksklusive gavekort! Enten du ønsker å feire en spesiell anledning, spre litt kjærlighet eller bare unne deg selv eller noen du er glad i en uforglemmelig matopplevelse, har vi den perfekte gavekortløsningen for deg. Med fem unike varianter å velge mellom, er det enkelt å tilpasse din gave til enhver smak og anledning.

Få siste nytt fra
oss rett i postkassa di.

Kontaktinformasjon

Åpningstider:

Mandag – lørdag 11:00 – 00:00
Matservering til kl 21:00

Søndag holder vi lukket.

Besøksadresse:

Nygaardsgata 44-46, 1607 Fredrikstad

Send inn forespørsel

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

LUNCH

Kl 11.00 - 16.00
  • PANNESTEKT SMØRFLYNDRE

    Servert på grillet focaccia med aioli, salat & blåskjell.
    [G (hvete), Egg, Melk, Fisk, Sennep, Bløtdyr, N (Pinjekjerne)]

    225
  • KYLLINGSALAT

    MED GRANATEPLEDRESSING
    Stekt kyllingfilet, blandet salat, semitørka cherrytomat, syltet løk, og mozzarellakroketter
    [Melk, Egg, G (rug, hvete, bygg), Fisk, Sulfitt]

    235
  • MELON & PROSCIUTTOSALAT

    Blandet salat med Parmaskinke, melon & mozzarella. Focaccia og hjemmelaget aioli
    [Melk, Sulfitt]

    185
  • BRUCHETTA MED AVOKADO OG CHILIOLJE

    Blandet salat, ricottaost, ristede gresskarfrø.
    [Egg, Melk, G(hvete)]/

    189
  • BRUCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Ristet hvitløksbrød med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    [G (Hvete), Melk]

    195
  • ITALIAN CLUB SANDWICH

    Grillet kylling servert på focaccia med pesto, bacon & mozzarella- & tomatpesto.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    235
  • TRAPIZZIONE MED PARMASKINKE

    Pizza sandwich fylt med parmaskinke, soltørket tomat, artisjokk, ricottaost & mozzarellaost.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    195
  • HUSETS BURGER MED FRIES & AIOLI

    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørka cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    279

PASTA

Hele dagen
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    275
  • PASTA BOLOGNESE

    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    235
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL & SALVIE SAUS

    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    255

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA BOLOGNESE

    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    135
  • PANERT KALVESNITZEL MED SMØRSAUS

    Pommes og friske grønnsaker.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt]

    225

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • KAMSKJELL & VILLREKE

    Syltet eple & agurk. Serveres med ørretrogn, avocado, basilikum- & agurkdressing.
    [Fisk, Skalldyr, Bløtdyr]

    169
  • APPELSINGRAVET LAKS

    Serveres med Campari-is, rugbrød & appelsingele.
    [Melk, Egg, G (rug, hvete, bygg), Fisk, Sulfitt]

    155
  • VITELLO TONNATO

    Er en nydelig Italiensk klassiker fra Pimonte. Kalvefilet med tunfiskmajones, kapers & pinjekjerner.
    [Egg, Fisk, Sulfitt, N (Pinjekjerne), Sennep]

    210
  • ARANCINI

    Fylt med porcino & mozzarella. Serveres med karamellisert løkmajones & dehydrerte Cherry tomater.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sennep]

    145
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    169 / 310
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    Ristet hvitløksbrød med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    [G (hvete), Melk]

    149
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    95
  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), Egg]

    65

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKT TORSK

    Ballotin med torsk & prosciutto med stekte nypoteter, semitørka cherrytomat, oliven og tomatsaus.
    [Fisk]

    385
  • PIGGVARFILET MED KREMET SAFRAN RISONI

    Blåskjell, asparges, parmesan & basilikumsmør.
    [[Melk, Egg, G (hvete), Skalldyr, Fisk, Sulfitt.]

    319
  • PANERT KALVESNITZEL MED SMØRSAUS

    Stekte nypoteter, asparges, friske grønnsaker & ruccola.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt]

    425
  • INDREFILET AV STORFE

    MED GRØNNPEPPERSAUS
    Serveres med prosciutto, gulrotkrem, syltet rødløk, grønnsaker & polentachips.
    [Melk, Sulfitt]

    450
  • SALTIMBOCCA MED TRØFFEL - POTETPURÈ

    Ytrefilet av storfe med grønnkål, asparges og smørsaus.
    [Melk, Sulfitt]

    390
  • HUSETS BURGER MED FRIES & AIOLI

    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørka cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    279

DESSERT

  • SJOKOLADEMOUSSE

    MED HASSELNØTTIS
    Variasjon av bringebær & hvit sjokolade
    [Melk, Egg, G(hvete), N(Hasselnøtt)]

    165
  • AFTER EIGHT PANNA COTTA

    Kirsebæris, marengs & bringebær
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    159
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    139
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(Mandel)]

    95

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.