Fra 07. november så kan du nyte vår tradisjonsrike à la carte julemeny på City Bar & Spiseri.
(ingen alacarte mellom 11:00-16:00 når det er Julelunsjbuffet)
Fra 07. november så kan du nyte vår tradisjonsrike à la carte julemeny på City Bar & Spiseri.
(ingen alacarte mellom 11:00-16:00 når det er Julelunsjbuffet)
© CITY Fredrikstad 2023 – Utviklet og designet av Pentz Reklamebyrå AS og Wican Marked AS
Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og jule-sjy.
[Melk, Sulfitt]
Serveres med foccaccia – spør din servitør.
Husets utvalg av Italiensk ost & spekemat.
Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
[Melk, Gluten (hvete), Egg]
Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan,
semitørka cherrytomat, polenta krutonger
[Melk, Egg, Fisk, Sennep]
Vår tolkning av Club Sandwich. Grillet kyllingfilet servert på focaccia
med pesto, bacon og mozzarella.
[Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]
[Sennep – Egg]
CON PROSCIOTTO CRUDO
Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
* Kan bestilles med Parmaskinke
[G (Hvete), Melk]
MED FRIES & AIOLI
Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
[Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]
Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
[Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]
Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe,
champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula
toppet med parmesan.
[Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]
& SALVIE SAUS
Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
[Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]
Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
[Egg, G (hvete), Melk]
Servere med kremet baconsaus
[Melk, Egg, G (hvete)]
Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
[Fisk, Melk]
Serveres med karamellisert mandler, Mascarpone krem og kirsebær.
[Melk, Egg, G (hvete), N (mandler)]
Racletteost på røkt torsk, sylteagurk, italiensk flatbrød.
[Fisk, Melk, Gluten (hvete)]
Portobello-sopp fylt med Taleggio -ost, rosmarin, soppsaus, pistasj
[Melk, Nøtter (pistasj)]
CON PROSCIOTTO CRUDO
Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
* Kan bestilles med Parmaskinke
[G (hvete), Melk]
Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
[Melk, Gluten (hvete), Egg]
Mozzarella & hvitløksolje.
[G (hvete), Melk]
[Gluten (hvete), Egg]
Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og jule-sjy.
[Melk, Sulfitt]
Serveres med potet pure med ferske urter, lingue, bacon krem,
blåskjell og urte salsa.
[Melk, G (hvete), Fisk, Skalldyr, Sulfitt]
Serveres med bakt sellerirot, pistasj pure, appelsin brassert rødkål,
glasert fiken og rosmarin rødvinssaus.
[Melk, N (pistasj), Sulfitt]
Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
[Sulfitt]
MED FRIES & AIOLI
Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
[Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]
Bringebærsaus & nøtteblanding
[Melk, Nøtter (Mandel]
Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
[Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]
Rom og rosin is, hasselnøtt krokan, pepperkake.
[M, E, G (hvete), Nøtter (hassel)]
Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
[Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]
Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
[Melk, Egg, G(hvete)]