Afternoon Tea

Nyt vår populære Afternoon Tea i byens flotteste lokaler. Kos deg litt ekstra med venninner, eller gled dine foreldre eller besteforeldre med et trivelig måltid utenom det vanlige.
Den sjarmerende tradisjonen oppsto i de kongelige kretsene i England på midten av 1800-tallet. Hensikten var å dempe sulten som meldte seg mellom lunsj og middag, samt å vekke appetitten før kveldsmåltidet klokka 20.
Vår Afternoon Tea serveres på et tre-etasjes stettefat fylt med deilige sandwicher og nybakte scones, i tillegg til søte delikatesser og kaker. Nytrukket Twinings te hører selvsagt også med.

Mat, te og live italiensk musikk koster kr 555 pr person.

Afternoon Tea serveres i City Bar & Spiseri  Kl 13: 00  – 16:00
Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

ALLE LUNSJRETTER TIL KUN 179,-

Kl 11.00 - 16.00
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    179
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    179
  • HUSETS BURGER

    Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    179
  • DAGENS SUPPE

    Serveres med foccaccia – spør din servitør.

    179
  • SANDWICH MED SALAMI & STEKT AUBERGINE

    Spianata piccante (italiensk salami), parmesankrem, stekt aubergine, artisjokkkrem & ruccola
    [G (hvete), M (Melk)]

    179
  • SANDWICH MED SOPP & MOZZARELLA

    Sautert sopp, syltet sennepsfro, majones, mozzarella & grillet surdeigsbrød
    [G (hvete, rug), M (Melk), Se (sesam), E (egg), Sn (sennep)]

    179
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    179
  • PINSA MED MORTADELLA

    Burrata, mortadella, pistasj & ruccola
    [G (hvete), N (pistasj), M (Melk)]

    179
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    179
  • ADD ON

  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • AIOLI
    35
  • BACON
    35

PASTA

  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    275
  • PASTA MED KYLLINGFILET OG PESTO

    Fettucini, kyllingfilet, spinatpesto, cherrytomat, taleggio ost
    [Melk, Egg, G (hvete), N (pinjekjerne)]

    275
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKTE KAMSKJELL

    Chorizo, ertè og limemajones
    [Skalldyr, Egg, Sennep, G (hvete)]

    175
  • GAMBAS ALL PIL PIL

    Fresende varme reker med chili og hvitløk. Servers med focaccia.
    [Skalldyr]

    185
  • STEKT MARINERT AUBERGINE

    Serveres med Dukkah, gresk yoghurt og lingue
    [N (mandel), Sennep, Melk, G (hvete)]

    105
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • OVNSBAKT SKREI

    Spisskål, bakte beter og syltet løk. Serveres med potetpure med smak av sitron og baconsmør.
    KAMPANJE – TO FOR ÉN | Man-tor kl 16-18.00
    [Fisk, M (Melk)]

    455
  • FERSK KVEITE FILET

    Poteter most med koriander og hvitløk, artisjokker, kapers, sitronrødvinssaus
    [Fisk, Sulfitt]

    435
  • OSSO BUCCO

    Langtidstekt svineskank, potetpuré, stekt løk, gremolata
    [Melk, Sulfitt]

    295
  • INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295
  • KYLLING PARMIGIANA

    Panert kyllingfilet med gratinert mozzarella, tomatsaus. Risoni med oliven, basilikum og cherrytomat
    [G (hvete), Egg, Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

DESSERT

  • SJOKOLADEDRØM

    Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]

    145
  • SORBET

    3 skjeer og bær

    140
  • CANNOLI

    Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem, servert med pistasj is og marengs
    [G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]

    95
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    105
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    155