Afternoon Tea

Nyt vår populære Afternoon Tea i byens flotteste lokaler. Kos deg litt ekstra med venninner, eller gled dine foreldre eller besteforeldre med et trivelig måltid utenom det vanlige.

Den sjarmerende tradisjonen oppsto i de kongelige kretsene i England på midten av 1800-tallet. Hensikten var å dempe sulten som meldte seg mellom lunsj og middag, samt å vekke appetitten før kveldsmåltidet klokka 20.

Vår Afternoon Tea serveres på et tre-etasjes stettefat fylt med deilige sandwicher og nybakte scones, i tillegg til søte delikatesser og kaker. Nytrukket Twinings te hører selvsagt også med.

(Vær obs på at bildet kun viser et eksempel. Innholdet i menyen tilpasses årstidene.)

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

LUNCH

Kl 11.00 - 16.00
  • PANNESTEKT SMØRFLYNDRE

    Servert på grillet focaccia med aioli, salat & blåskjell.
    [G (hvete), Egg, Melk, Fisk, Sennep, Bløtdyr, N (Pinjekjerne)]

    225
  • KYLLINGSALAT

    MED GRANATEPLEDRESSING
    Stekt kyllingfilet, blandet salat, semitørka cherrytomat, syltet løk, og mozzarellakroketter
    [Melk, Egg, G (rug, hvete, bygg), Fisk, Sulfitt]

    235
  • MELON & PROSCIUTTOSALAT

    Blandet salat med Parmaskinke, melon & mozzarella. Focaccia og hjemmelaget aioli
    [Melk, Sulfitt]

    185
  • BRUCHETTA MED AVOKADO OG CHILIOLJE

    Blandet salat, ricottaost, ristede gresskarfrø.
    [Egg, Melk, G(hvete)]/

    189
  • BRUCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Ristet hvitløksbrød med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    [G (Hvete), Melk]

    195
  • ITALIAN CLUB SANDWICH

    Grillet kylling servert på focaccia med pesto, bacon & mozzarella- & tomatpesto.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    235
  • TRAPIZZIONE MED PARMASKINKE

    Pizza sandwich fylt med parmaskinke, soltørket tomat, artisjokk, ricottaost & mozzarellaost.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    195
  • HUSETS BURGER MED FRIES & AIOLI

    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørka cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    279

PASTA

Hele dagen
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    275
  • PASTA BOLOGNESE

    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    235
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL & SALVIE SAUS

    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    255

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA BOLOGNESE

    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    135
  • PANERT KALVESNITZEL MED SMØRSAUS

    Pommes og friske grønnsaker.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt]

    225

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • KAMSKJELL & VILLREKE

    Syltet eple & agurk. Serveres med ørretrogn, avocado, basilikum- & agurkdressing.
    [Fisk, Skalldyr, Bløtdyr]

    169
  • APPELSINGRAVET LAKS

    Serveres med Campari-is, rugbrød & appelsingele.
    [Melk, Egg, G (rug, hvete, bygg), Fisk, Sulfitt]

    155
  • VITELLO TONNATO

    Er en nydelig Italiensk klassiker fra Pimonte. Kalvefilet med tunfiskmajones, kapers & pinjekjerner.
    [Egg, Fisk, Sulfitt, N (Pinjekjerne), Sennep]

    210
  • ARANCINI

    Fylt med porcino & mozzarella. Serveres med karamellisert løkmajones & dehydrerte Cherry tomater.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sennep]

    145
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    169 / 310
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    Ristet hvitløksbrød med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    [G (hvete), Melk]

    149
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    95
  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), Egg]

    65

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKT TORSK

    Ballotin med torsk & prosciutto med stekte nypoteter, semitørka cherrytomat, oliven og tomatsaus.
    [Fisk]

    385
  • PIGGVARFILET MED KREMET SAFRAN RISONI

    Blåskjell, asparges, parmesan & basilikumsmør.
    [[Melk, Egg, G (hvete), Skalldyr, Fisk, Sulfitt.]

    319
  • PANERT KALVESNITZEL MED SMØRSAUS

    Stekte nypoteter, asparges, friske grønnsaker & ruccola.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt]

    425
  • INDREFILET AV STORFE

    MED GRØNNPEPPERSAUS
    Serveres med prosciutto, gulrotkrem, syltet rødløk, grønnsaker & polentachips.
    [Melk, Sulfitt]

    450
  • SALTIMBOCCA MED TRØFFEL - POTETPURÈ

    Ytrefilet av storfe med grønnkål, asparges og smørsaus.
    [Melk, Sulfitt]

    390
  • HUSETS BURGER MED FRIES & AIOLI

    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørka cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    279

DESSERT

  • SJOKOLADEMOUSSE

    MED HASSELNØTTIS
    Variasjon av bringebær & hvit sjokolade
    [Melk, Egg, G(hvete), N(Hasselnøtt)]

    165
  • AFTER EIGHT PANNA COTTA

    Kirsebæris, marengs & bringebær
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    159
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    139
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(Mandel)]

    95