Hvorfor er jeg lykkelig? Adam Schjølberg

Hvorfor Er Jeg Lykkelig? Og Hvordan Får jeg Slutt På Det? Adam Schjølberg er endelig klar med sitt tredje soloshow! Et show som tar for seg hvorfor det er så vanskelig å bare stå stille i det å være lykkelig.

Adam har brukt livet på å perfeksjonere kunsten å skyte seg selv i foten. Helst i high heels. Men nå har han faktisk klart det umulige: Han har blitt samboer, og er lykkelig!

Nå må han bare finne ut av hvordan man slutter å sabotere sin egen lykke. Et show om å våge å stå stille når livet faktisk fungerer – og hvorfor det er det skumleste av alt.

I dette showet utforsker Adam hvorfor det er så jævlig vanskelig å bare… være lykkelig. Hvorfor vi saboterer oss selv preventivt før noen andre får sjansen. Og hvordan man navigerer i et forhold når begge parter tror de er den ryddige.

Et show om bedragersyndrom, selvsabotasje, og det å lære seg å stå i lykken – selv når hjernen din skriker: “DETTE ER EN FELLE!” Med en blanding av skarp observasjonshumor, rørende ærlighet og en god dose selvironi, leverer Adam et show som er like mye hjerte som det er humor. For i bunn handler det om noe vi alle kan kjenne oss igjen i: Frykten for å faktisk få det vi ønsker oss og finne det motet som trengs for å si: “Kanskje jeg faktisk fortjener dette?”

 

Om Adam Schjølberg:
Adam er for mange kjent fra tv-ruta og programmer som 71 grader team, 71 grader nord, Sofa og Homsepatruljen, men for de flere er han kjent fra standup scenen. Adam har med tiden blitt et veletablert navn på den norske standup scenen, og er kjent for høyt tempo med sine hyppige punchlines med store latterbrøl fra salen. I sine høye hæler er han en energibombe med et skeivt blikk på livet. Endelig er han tilbake på scenen med sitt tredje show “HVORFOR ER JEG LYKKELIG- og hvordan får jeg slutt på det
Legg til vår Showpakke og gjør kvelden komplett! 🤩

Showpakkens meny
🥩 Steak & Fries Deluxe
Saftig grillet biff m/ crispy pommes frites i «loaded style» – toppet med litt parmesan og urter. Klassisk béarnaisesaus. Frisk salat med cherrytomater, sprø agurk, avocado, syltet rødløk og en lett vinaigrette.

 

🍫 Choco-Crunch Madness
Sjokoladefondant med flytende kjerne. Vaniljeis med karamellsaus. Toppet med knuste Oreos og friske jordbær Mini-marshmallows.

 

Showpakken til 770 kr inkluderer:
Showbilletter, middag med dessert«fasttrack» til scenen og fri garderobe.

Billetter: ticketmaster.no

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

JULEMENY

LUNSJRETTER

Kl 11.00 - 16.00
  • JULETALLERKEN

    Svineribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål – og surkål, potet, tyttebær og julesaus.
    [Melk]

    355
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    189
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    189
  • HUSETS BURGER

    Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    189
  • KREMET FISKESUPPE

    Klassisk kremet fiskesuppe med laks, torsk og reker. Serveres med foccaccia.
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk)]

    189
  • ÅPEN FOCACCIA SANDWICH MED ISHAVSRØYE

    Arktisk røye, mango- og basilikumsalsa, ruccola og chilolje.
    [G (hvete), Fisk]

    189
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    189
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    189
  • JULELUNSJBUFFET
    JULELUNSJBUFFET

    Julelunsj buffet med dessert bord og kaffe. Serveres alle dager fra 4.– 20. desember kl 11:30-15:00. (I denne perioden serverer vi ikke alacarte)

    525

ADD ONS

Hele dagen
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G
    95
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G
    95
  • OLIVEN
    55
  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • AIOLI
    35
  • BACON
    35

PASTA

Fra Kl 16.00 - 21.00
  • PASTA MED SKALLDYR

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    285
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Fylte pastarør toppet med tomat- og béchamelsaus – Vegetar.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • ANDEBRYST

    Andebryst, geitostkrem, rødbete i variasjon, grønnkål, mandler og honning vinaigrette
    [Melk, Nøtter (mandler)]

    220
  • BLOMKÅL MED TRØFFELKREM

    Serveres med shimegi sopp, salvie- og hasselnøttsmør, parmesan
    [Melk, Egg, Nøtter (hassel)]

    130
  • GAMBAS ALL PIL PIL

    Fresende varme reker med chili og hvitløk.
    [Skalldyr]

    185
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G

    Denne osten er “Curado” som betyr at den er modnet i minimum 6 måneder.
    [G (Hvete), Melk]

    95
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G – 16 mnd
    95
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95
  • OLIVEN



    55

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • JULETALLERKEN

    Svineribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål – og surkål, potet, tyttebær og julesaus.
    [Melk]

    455
  • TORSKEFILET

    Grønn ertestuing, kokte småpoteter, bacon, gulrot, syltet løk og Sandefjordsmør.
    [Fisk, Melk, Sulfitt, Egg]

    450
  • HJORT YTREFILET

    Sellerirot-krem, stekte Amandinepoteter, grønnkål, syltet rødløk, pinjekjerner, tyttebær og demiglacesaus
    [Melk, Sulfitt, Pinjekjerner]

    475
  • KJØKKENSJEFENS ANBEFALING – INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295
  • JULEBUFFET
    JULEBUFFET

    Inkludert fri adgang til nattklubb, garderobe, oppdekking, lokalleie og vann på bordene. Serveres alle helger fra 15. november – 13. desember kl 18:30 – 22:00

    945
BARNEMENY - For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]
    Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.

    135

DESSERT

  • RISKREM

    Med bringebærsaus og karamelliserte mandler.
    [Melk, Nøtter (mandler)]

    145
  • Vår bestselger – SJOKOLADEDRØM

    Fyldig sjokoladekake med sprø hasselnøtt-croquant, vaniljeis og friske bær.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (Hassel)]

    155
  • BRINGEBÆRSORBET

    Sorbet på kjekscrumble med variasjon av jordbær, krem og marengs.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete]

    95
  • CANNOLI

    Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem.
    [G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]

    89
  • PANNACOTTA

    Silkemyk panna cotta med hint av kaffe og kakao, inspirert av klassisk tiramisu.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete)]

    155
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    110