Julelunsjbuffet

Velkommen til en smaksrik julelunsjbuffet som setter deg i den tradisjonelle gode julestemningen!
Inviter kollegaer, kunder og venner til en perfekt start på julehøytiden.
Julelunsjbuffet serveres med kaffe og dessertbord på Restaurant Frederik & City Bar & Spiseri.
Serveres mandag til fredag 5. – 20. desember
Pris 525,-

På forespørsel – eget lokale +125,-

Grupper over 20 personer: Salg@hotelcity.no

Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

LUNSJ

Kl 11.00 - 16.00
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og jule-sjy.
    [Melk, Sulfitt]

    335
  • UKENS SUPPE MED KAFFE

    Serveres med foccaccia – spør din servitør.

    179
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av Italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • CÆSAR SALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat, polenta krutonger
    [Melk, Egg, Fisk, Sennep]

    255
  • CLUB SANDWICH

    Vår tolkning av Club Sandwich. Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    235
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • BRUCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (Hvete), Melk]

    129 / 169
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

PASTA

Hele dagen
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    275
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL

    & SALVIE SAUS
    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    275
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • ANDEBRYST

    Serveres med karamellisert mandler, Mascarpone krem og kirsebær.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (mandler)]

    220
  • RACLETTE

    Racletteost på røkt torsk, sylteagurk, italiensk flatbrød.
    [Fisk, Melk, Gluten (hvete)]

    180
  • PORTOBELLO

    Portobello-sopp fylt med Taleggio -ost, rosmarin, soppsaus, pistasj
    [Melk, Nøtter (pistasj)]

    120
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og jule-sjy.
    [Melk, Sulfitt]

    455
  • OVNSSTEKT TORSKEFILET

    Serveres med potet pure med ferske urter, lingue, bacon krem, blåskjell og urte salsa.
    [Melk, G (hvete), Fisk, Skalldyr, Sulfitt]

    465
  • INDREFILET AV HJORT

    Serveres med bakt sellerirot, pistasj pure, appelsin brassert rødkål, glasert fiken og rosmarin rødvinssaus.
    [Melk, N (pistasj), Sulfitt]

    465
  • INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

DESSERT

  • RISKREM

    Bringebærsaus & nøtteblanding
    [Melk, Nøtter (Mandel]

    145
  • SJOKOLADEDRØM

    Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]

    145
  • KARAMELL PANNA COTTA

    Rom og rosin is, hasselnøtt krokan, pepperkake.
    [M, E, G (hvete), Nøtter (hassel)]

    175
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    105
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    155