Meet & Eat

Velkommen til vårt nye konsept ”Meet & Eat” som er et skreddersydd lunsjtilbud for bedrifter i regionen.

 

Vi har satt sammen en egen lunsjmeny til ditt kundemøte – rettene serveres kjapt med smaker som setter fart på smaksløkene. Alt for at ditt lunsjmøte skal gå på skinner og dere får et hyggelig besøk hos oss.
Meet & Eat har faste ukesmenyer bestående av dagens lunsj hvor du kan velge mellom kjøtt, fisk eller vegetar. Det er alltid inkludert brød, smør og blandet salat. Måltidet avsluttes med en deilig dessert og kaffe.
Våre ukesmenyer (se nedenfor)- for aktuell ukesmeny ta kontakt med oss:

 

 

Bestill ditt neste lunsjmøte hos oss på vår nettside eller ring oss på tlf 69 38 57 84
Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

LUNSJ

Kl 11.00 - 16.00
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og jule-sjy.
    [Melk, Sulfitt]

    335
  • UKENS SUPPE MED KAFFE

    Serveres med foccaccia – spør din servitør.

    179
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av Italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • CÆSAR SALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat, polenta krutonger
    [Melk, Egg, Fisk, Sennep]

    255
  • CLUB SANDWICH

    Vår tolkning av Club Sandwich. Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    235
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • BRUCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (Hvete), Melk]

    129 / 169
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

PASTA

Hele dagen
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    275
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL

    & SALVIE SAUS
    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    275
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • ANDEBRYST

    Serveres med karamellisert mandler, Mascarpone krem og kirsebær.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (mandler)]

    220
  • RACLETTE

    Racletteost på røkt torsk, sylteagurk, italiensk flatbrød.
    [Fisk, Melk, Gluten (hvete)]

    180
  • PORTOBELLO

    Portobello-sopp fylt med Taleggio -ost, rosmarin, soppsaus, pistasj
    [Melk, Nøtter (pistasj)]

    120
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og jule-sjy.
    [Melk, Sulfitt]

    455
  • OVNSSTEKT TORSKEFILET

    Serveres med potet pure med ferske urter, lingue, bacon krem, blåskjell og urte salsa.
    [Melk, G (hvete), Fisk, Skalldyr, Sulfitt]

    465
  • INDREFILET AV HJORT

    Serveres med bakt sellerirot, pistasj pure, appelsin brassert rødkål, glasert fiken og rosmarin rødvinssaus.
    [Melk, N (pistasj), Sulfitt]

    465
  • INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

DESSERT

  • RISKREM

    Bringebærsaus & nøtteblanding
    [Melk, Nøtter (Mandel]

    145
  • SJOKOLADEDRØM

    Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]

    145
  • KARAMELL PANNA COTTA

    Rom og rosin is, hasselnøtt krokan, pepperkake.
    [M, E, G (hvete), Nøtter (hassel)]

    175
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    105
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    155