Verdiløse menn

«2000-tallets beste teateroppsetning» er endelig tilbake – 16 år etter den legendariske urpremieren på Jokke-mussikalen, «Verdiløse menn».

Goggen sitter aleine hjemme, er selskapssjuk og konstaterer at gamle kompiser har fått seg jobb eller dame. Kleggen er imidlertid ledig, og dukker etter hvert opp med en six-pack med øl, med Knugern på slep, og med litt av en nyhet. Slik åpner Verdiløse menn, Christopher Nielsens musikal, der låtene til Joachim Nielsen flettes inn i historier om damer og dop, tigging og øl, døde venner og udødelig kameratskap. Stort lenger off Broadway går det neppe an å komme!

Verdiløse menn gikk sin seiersgang på Torshovteatret i 2008. Her møter vi Christopher Nielsens situasjoner, stemninger og karakterer både fra Slipp Jimmy fri! og tv-serien To trøtte typer. Christophers bror Joachim Nielsen (1964–2000) var frontfigur i både Jokke & Valentinerne og seinere i Tourettes og har etterlatt seg et særdeles fargerikt låtmateriale, som kler Christophers historie usedvanlig godt. Regissør Anders T. Andersen har blant annet gjort seg bemerket som regissør og forfatter. Verdiløse menn var hans debut som teaterregissør.

 

Dørene åpner: 18:30
Varighet: 140 min
Servering: Alle rettigheter

 

07. og 08. juni – UTSOLGT!
Søndag 09. juni – EKSTRAFORESTILLING