Vi serverer en tre-retters meny for kvelden.
Forrett – Kamskjellsuppe
Hovedrett – Indrefilet av hjort
Dessert – Sjokoladekake
3 retters meny kr 730,-
3 retters meny med vinpakke 1195,-
Her blir det raskt fullt – bestill bord i god tid!
Vi serverer en tre-retters meny for kvelden.
Forrett – Kamskjellsuppe
Hovedrett – Indrefilet av hjort
Dessert – Sjokoladekake
3 retters meny kr 730,-
3 retters meny med vinpakke 1195,-
Her blir det raskt fullt – bestill bord i god tid!
Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
[Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]
Kyllingfilet, roman salat,
Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
[M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]
Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
[Egg, Melk, G(hvete)]
Klassisk kremet fiskesuppe med laks, torsk og reker. Serveres med foccaccia.
[M (Melk), E (egg), F (Fisk)]
Arktisk røye, mango- og basilikumsalsa, ruccola og chilolje.
[G (hvete), Fisk]
Grillet kyllingfilet servert på focaccia
med pesto, bacon og mozzarella.
[Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]
Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
[G (hvete), M (Melk)]
[G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]
[Sennep – Egg]
Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
[Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]
Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe,
champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula
toppet med parmesan.
[Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]
Fylte pastarør toppet med tomat- og béchamelsaus – Vegetar.
[Egg, G (hvete), Melk]
Servere med kremet baconsaus
[Melk, Egg, G (hvete)]
Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
[Fisk, Melk]
Frisk salat med reker, blekksprut og blåskjell. Smakfullt blandet med rødløk, paprika, persille, selleri og oliven, servert med tomatkremdressing.
[Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Melk]
Fresende varme reker med chili og hvitløk.
[Skalldyr]
CON PROSCIOTTO CRUDO
Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
* Kan bestilles med Parmaskinke
[G (hvete), Melk]
Ristet toast med aubergine og kremet Stracciatellaost, toppet med soltørket
tomatpasta og urteolje.
[G (hvete), Melk]
Pannestekt Gresk ost med avokadokrem, brokkolini, lime
[Melk]
Denne osten er “Curado” som betyr at den er modnet i minimum 6 måneder.
[G (Hvete), Melk]
Mozzarella & hvitløksolje.
[G (hvete), Melk]
[Gluten (hvete), Egg]
Delikat kveitefilet, gyllenstekt på kremet spinat og småpoteter.
Syltet kirsebærtomat gir et friskt løft, mens sprø bacon og silkemykt persillesmør
smelter sammen med en rik romesco-saus av ristede mandler.
[Fisk, Melk, Nøtter (Mandel), Sulfitt]
Panert kyllingfilet med gratinert mozzarella, tomatsaus.
Risoni med oliven, basilikum og cherrytomat
[G (hvete), Egg, Melk]
Langtidstekt svineskank som har fått godgjøre seg i timer, servert med
silkemyk potetpuré, karamellisert løk og frisk gremolata.
[Melk, Sulfitt]
Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
[Sulfitt]
MED FRIES & AIOLI
Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
[Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]
Fyldig sjokoladekake med sprø hasselnøtt-croquant, vaniljeis og friske bær.
[Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (Hassel)]
Sorbet på kjekscrumble med variasjon av jordbær, krem og marengs.
[Melk, Egg, Gluten (hvete]
Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem.
[G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]
Silkemyk panna cotta med hint av kaffe og kakao, inspirert av klassisk tiramisu.
[Melk, Egg, Gluten (hvete)]
Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
[Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]