Der god mat og god service er det aller viktigste

God service for oss er ikke bare kunnskap om mat og vin, men også kunnskap om mennesket. Vår restaurant jobber hardt for å skape uforglemmelige matopplevelser, enten det er snakk om en enkel lunsj eller en mange timer lang middagsopplevelse.

Vi byr på en variert meny

- fra det italienske kjøkken

Her er det ingen hvite duker på bordene, og vi lar deg fylle opp vann eller vin i glasset selv.

Menyen vil endre seg flere ganger gjennom sesongen, og vi byr på en variert meny.

Velkommen til vår restaurant for en autentisk italiensk matopplevelse!

Hva skjer?

Nytt lunsjkonsept

Alle lunsjretter til kun 179 kr

Velkommen til vårt nye lunsjkonsept – velg mellom hele ni smakfulle lunsjretter til kun 179 kr som du kan nyte i vårt hyggelige miljø på Spiseriet.

LES MER
Lørdag 26. april

Afternoon Tea

Nyt vår populære Afternoon Tea i byens flotteste lokaler. Kos deg litt ekstra med venninner, eller gled dine foreldre eller besteforeldre med et trivelig måltid utenom det vanlige.

LES MER
Buffet & FastTrack

Showpakke

Gjør ditt show om til en helaften! På de fleste forestillinger på City Scene så kan du oppgrader med vår showpakke.

LES MER

Gavekort

- Gi en smakfull gave i dag!

Gi smaken av glede med våre eksklusive gavekort! Enten du ønsker å feire en spesiell anledning, spre litt kjærlighet eller bare unne deg selv eller noen du er glad i en uforglemmelig matopplevelse, har vi den perfekte gavekortløsningen for deg. Med fem unike varianter å velge mellom, er det enkelt å tilpasse din gave til enhver smak og anledning.

Få siste nytt fra
oss rett i postkassa di.

Kontaktinformasjon

Åpningstider:

Mandag – lørdag 11:00 – 00:00
Matservering til kl 21:30

Søndag holder vi lukket.

Besøksadresse:

Nygaardsgata 44-46, 1607 Fredrikstad

Send inn forespørsel

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

ALLE LUNSJRETTER TIL KUN 179,-

Kl 11.00 - 16.00
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    179
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    179
  • HUSETS BURGER

    Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    179
  • DAGENS SUPPE

    Serveres med foccaccia – spør din servitør.

    179
  • SANDWICH MED SALAMI & STEKT AUBERGINE

    Spianata piccante (italiensk salami), parmesankrem, stekt aubergine, artisjokkkrem & ruccola
    [G (hvete), M (Melk)]

    179
  • SANDWICH MED SOPP & MOZZARELLA

    Sautert sopp, syltet sennepsfro, majones, mozzarella & grillet surdeigsbrød
    [G (hvete, rug), M (Melk), Se (sesam), E (egg), Sn (sennep)]

    179
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    179
  • PINSA MED MORTADELLA

    Burrata, mortadella, pistasj & ruccola
    [G (hvete), N (pistasj), M (Melk)]

    179
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    179
  • ADD ON

  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • AIOLI
    35
  • BACON
    35

PASTA

  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    275
  • PASTA MED KYLLINGFILET OG PESTO

    Fettucini, kyllingfilet, spinatpesto, cherrytomat, taleggio ost
    [Melk, Egg, G (hvete), N (pinjekjerne)]

    275
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKTE KAMSKJELL

    Chorizo, ertè og limemajones
    [Skalldyr, Egg, Sennep, G (hvete)]

    175
  • GAMBAS ALL PIL PIL

    Fresende varme reker med chili og hvitløk. Servers med focaccia.
    [Skalldyr]

    185
  • STEKT MARINERT AUBERGINE

    Serveres med Dukkah, gresk yoghurt og lingue
    [N (mandel), Sennep, Melk, G (hvete)]

    105
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • OVNSBAKT SKREI

    Spisskål, bakte beter og syltet løk. Serveres med potetpure med smak av sitron og baconsmør.
    KAMPANJE – TO FOR ÉN | Man-tor kl 16-18.00
    [Fisk, M (Melk)]

    455
  • FERSK KVEITE FILET

    Poteter most med koriander og hvitløk, artisjokker, kapers, sitronrødvinssaus
    [Fisk, Sulfitt]

    435
  • OSSO BUCCO

    Langtidstekt svineskank, potetpuré, stekt løk, gremolata
    [Melk, Sulfitt]

    295
  • INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295
  • KYLLING PARMIGIANA

    Panert kyllingfilet med gratinert mozzarella, tomatsaus. Risoni med oliven, basilikum og cherrytomat
    [G (hvete), Egg, Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

DESSERT

  • SJOKOLADEDRØM

    Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]

    145
  • SORBET

    3 skjeer og bær

    140
  • CANNOLI

    Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem, servert med pistasj is og marengs
    [G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]

    95
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    105
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    155

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.