Nattklubb

City ønsker velkommen til en uforglemmelig kveld på nattklubben gjennom hele førjulstiden!

Hvem kan vel glemme de legendariske kveldene på Punktum? Nå får dere sjansen til å gjenoppleve den magiske stemningen.

Denne kvelden er det selveste DJ Gibelhausen (aka DJ Dan) som styrer rytmene og sørger for feststemning fra start til slutt. Gjør dere klare for en kveld fylt med energi, gode vibber og et dansegulv som aldri står stille.

Velkommen til en natt dere sent vil glemme!

Fredager / Lørdager etter juleshow og julebuffet på City Scene.

 

Perfekt for firmafester, vennegjenger eller en annerledes julefeiring
– hos oss så skreddersyr vi kvelden etter dine ønsker.

 

Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

JULEMENY

LUNSJRETTER

Kl 11.00 - 16.00
  • JULETALLERKEN

    Svineribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål – og surkål, potet, tyttebær og julesaus.
    [Melk]

    355
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    189
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    189
  • HUSETS BURGER

    Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    189
  • KREMET FISKESUPPE

    Klassisk kremet fiskesuppe med laks, torsk og reker. Serveres med foccaccia.
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk)]

    189
  • ÅPEN FOCACCIA SANDWICH MED ISHAVSRØYE

    Arktisk røye, mango- og basilikumsalsa, ruccola og chilolje.
    [G (hvete), Fisk]

    189
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    189
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    189
  • JULELUNSJBUFFET
    JULELUNSJBUFFET

    Julelunsj buffet med dessert bord og kaffe. Serveres alle dager fra 4.– 20. desember kl 11:30-15:00. (I denne perioden serverer vi ikke alacarte)

    525

ADD ONS

Hele dagen
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G
    95
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G
    95
  • OLIVEN
    55
  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • AIOLI
    35
  • BACON
    35

PASTA

Fra Kl 16.00 - 21.00
  • PASTA MED SKALLDYR

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    285
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Fylte pastarør toppet med tomat- og béchamelsaus – Vegetar.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • ANDEBRYST

    Andebryst, geitostkrem, rødbete i variasjon, grønnkål, mandler og honning vinaigrette
    [Melk, Nøtter (mandler)]

    220
  • BLOMKÅL MED TRØFFELKREM

    Serveres med shimegi sopp, salvie- og hasselnøttsmør, parmesan
    [Melk, Egg, Nøtter (hassel)]

    130
  • GAMBAS ALL PIL PIL

    Fresende varme reker med chili og hvitløk.
    [Skalldyr]

    185
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G

    Denne osten er “Curado” som betyr at den er modnet i minimum 6 måneder.
    [G (Hvete), Melk]

    95
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G – 16 mnd
    95
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95
  • OLIVEN



    55

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • JULETALLERKEN

    Svineribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål – og surkål, potet, tyttebær og julesaus.
    [Melk]

    455
  • TORSKEFILET

    Grønn ertestuing, kokte småpoteter, bacon, gulrot, syltet løk og Sandefjordsmør.
    [Fisk, Melk, Sulfitt, Egg]

    450
  • HJORT YTREFILET

    Sellerirot-krem, stekte Amandinepoteter, grønnkål, syltet rødløk, pinjekjerner, tyttebær og demiglacesaus
    [Melk, Sulfitt, Pinjekjerner]

    475
  • KJØKKENSJEFENS ANBEFALING – INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295
  • JULEBUFFET
    JULEBUFFET

    Inkludert fri adgang til nattklubb, garderobe, oppdekking, lokalleie og vann på bordene. Serveres alle helger fra 15. november – 13. desember kl 18:30 – 22:00

    945
BARNEMENY - For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]
    Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.

    135

DESSERT

  • RISKREM

    Med bringebærsaus og karamelliserte mandler.
    [Melk, Nøtter (mandler)]

    145
  • Vår bestselger – SJOKOLADEDRØM

    Fyldig sjokoladekake med sprø hasselnøtt-croquant, vaniljeis og friske bær.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (Hassel)]

    155
  • BRINGEBÆRSORBET

    Sorbet på kjekscrumble med variasjon av jordbær, krem og marengs.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete]

    95
  • CANNOLI

    Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem.
    [G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]

    89
  • PANNACOTTA

    Silkemyk panna cotta med hint av kaffe og kakao, inspirert av klassisk tiramisu.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete)]

    155
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    110