Alle lunsjretter til kun 179 kr

Velkommen til vårt nye lunsjkonsept – velg mellom hele ni smakfulle lunsjretter til kun 179 kr som du kan nyte i vårt hyggelige miljø på Spiseriet.

På vår rikholdige lunsjmeny så kan du velge mellom:

• Skalldyrpasta
• Kyllingsalat
• Husets burger
• Dagens suppe
• Sandwich med salami & stekt aubergine
• Sandwich med sopp & mozzarella
• Spiseriets Club Sandwich
• Pinsa Mortadella
• Pinsa Parma

Se vår lunsjmeny i PDF

Vennligst benytt vårt kontaktskjema for bordbestilling til over 8 personer.

Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

ALLE LUNSJRETTER TIL KUN 189,-

Kl 11.00 - 16.00
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    189
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    189
  • HUSETS BURGER

    Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    189
  • KREMET FISKESUPPE

    Klassisk kremet fiskesuppe med laks, torsk og reker. Serveres med foccaccia.
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk)]

    189
  • ÅPEN FOCACCIA SANDWICH MED ISHAVSRØYE

    Arktisk røye, mango- og basilikumsalsa, ruccola og chilolje.
    [G (hvete), Fisk]

    189
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    189
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    189

ADD ONS

Hele dagen
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G
    95
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G
    95
  • OLIVEN
    55
  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • AIOLI
    35
  • BACON
    35

PASTA

Fra Kl 16.00 - 21.00
  • PASTA MED SKALLDYR

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    285
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Fylte pastarør toppet med tomat- og béchamelsaus – Vegetar.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • HAVETS TAPAS – en liten reise fra fjord til Middelhavet

    Frisk salat med reker, blekksprut og blåskjell. Smakfullt blandet med rødløk, paprika, persille, selleri og oliven, servert med tomatkremdressing.
    [Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Melk]

    115
  • GAMBAS ALL PIL PIL

    Fresende varme reker med chili og hvitløk.
    [Skalldyr]

    185
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • AUBERGINE & STRACIATELLA

    Ristet toast med aubergine og kremet Stracciatellaost, toppet med soltørket tomatpasta og urteolje.
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • SAGANAKI

    Pannestekt Gresk ost med avokadokrem, brokkolini, lime
    [Melk]

    135
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G

    Denne osten er “Curado” som betyr at den er modnet i minimum 6 måneder.
    [G (Hvete), Melk]

    95
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G – 16 mnd
    95
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95
  • OLIVEN



    55

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKT KVEITE

    Delikat kveitefilet, gyllenstekt på kremet spinat og småpoteter. Syltet kirsebærtomat gir et friskt løft, mens sprø bacon og silkemykt persillesmør smelter sammen med en rik romesco-saus av ristede mandler.
    [Fisk, Melk, Nøtter (Mandel), Sulfitt]

    425
  • KYLLING PARMIGIANA

    Panert kyllingfilet med gratinert mozzarella, tomatsaus. Risoni med oliven, basilikum og cherrytomat
    [G (hvete), Egg, Melk]

    345
  • OSSO BUCCO - en hyllest til tid og smak

    Langtidstekt svineskank som har fått godgjøre seg i timer, servert med silkemyk potetpuré, karamellisert løk og frisk gremolata.
    [Melk, Sulfitt]

    345
  • KJØKKENSJEFENS ANBEFALING – INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

DESSERT

  • Vår bestselger – SJOKOLADEDRØM

    Fyldig sjokoladekake med sprø hasselnøtt-croquant, vaniljeis og friske bær.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (Hassel)]

    155
  • BRINGEBÆRSORBET

    Sorbet på kjekscrumble med variasjon av jordbær, krem og marengs.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete]

    95
  • CANNOLI

    Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem.
    [G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]

    89
  • PANNACOTTA

    Silkemyk panna cotta med hint av kaffe og kakao, inspirert av klassisk tiramisu.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete)]

    155
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    110