Alle lunsjretter til kun 179 kr

Velkommen til vårt nye lunsjkonsept – velg mellom hele ni smakfulle lunsjretter til kun 179 kr som du kan nyte i vårt hyggelige miljø på Spiseriet.

På vår rikholdige lunsjmeny så kan du velge mellom:

• Skalldyrpasta
• Kyllingsalat
• Husets burger
• Dagens suppe
• Sandwich med salami & stekt aubergine
• Sandwich med sopp & mozzarella
• Spiseriets Club Sandwich
• Pinsa Mortadella
• Pinsa Parma

Se vår lunsjmeny i PDF

Vennligst benytt vårt kontaktskjema for bordbestilling til over 8 personer.

Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

ALLE LUNSJRETTER TIL KUN 179,-

Kl 11.00 - 16.00
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    179
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    179
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    179
  • DAGENS SUPPE

    Serveres med foccaccia – spør din servitør.

    179
  • SANDWICH MED SALAMI & STEKT AUBERGINE

    Spianata piccante (italiensk salami), parmesankrem, stekt aubergine, artisjokkkrem & ruccola
    [G (hvete), M (Melk)]

    179
  • SANDWICH MED SOPP & MOZZARELLA

    Sautert sopp, syltet sennepsfro, majones, mozzarella & grillet surdeigsbrød
    [G (hvete, rug), M (Melk), Se (sesam), E (egg), Sn (sennep)]

    179
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    179
  • PINSA MED MORTADELLA

    Burrata, mortadella, pistasj & ruccola
    [G (hvete), N (pistasj), M (Melk)]

    179
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    179
  • ADD ON

  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    35

PASTA

  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    275
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL

    & SALVIE SAUS
    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    275
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • ANDEBRYST

    Serveres med karamellisert mandler, Mascarpone krem og kirsebær.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (mandler)]

    220
  • RACLETTE

    Racletteost på røkt torsk, sylteagurk, italiensk flatbrød.
    [Fisk, Melk, Gluten (hvete)]

    180
  • PORTOBELLO

    Portobello-sopp fylt med Taleggio -ost, rosmarin, soppsaus, pistasj
    [Melk, Nøtter (pistasj)]

    120
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    195 / 355
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • OVNSSTEKT TORSKEFILET

    Serveres med potet pure med ferske urter, lingue, bacon krem, blåskjell og urte salsa.
    [Melk, G (hvete), Fisk, Skalldyr, Sulfitt]

    465
  • INDREFILET AV HJORT

    Serveres med bakt sellerirot, pistasj pure, appelsin brassert rødkål, glasert fiken og rosmarin rødvinssaus.
    [Melk, N (pistasj), Sulfitt]

    465
  • INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

DESSERT

  • SJOKOLADEDRØM

    Sjokoladeganasj, vanilje is, pistasj, marengs, jordbærgelé
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (pistasj)]

    145
  • KARAMELL PANNA COTTA

    Rom og rosin is, hasselnøtt krokan, pepperkake.
    [M, E, G (hvete), Nøtter (hassel)]

    175
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    105
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    155