Om oss

Vi tilbyr hotellrom og lokaler til møter, kurs, konferanser, selskap og ulike eventer. Vi har også italiensk restaurant, kulturscene og nattklubb – alt under samme tak!

Vi hadde våre første gjester

allerede i 1964

Vi tok imot våre første gjester allerede i 1964, så huset rommer en lang og spennende historie.

Samtidig ønsker vi hele tiden å fornye oss. Derfor har vi nylig pusset opp alle hotellrommene våre, og nå renoveres også alle badene. I løpet av de nærmeste årene, er det også planlagt en større utbygging slik at vi får enda flere rom og bedre konferansefasiliteter.

Mange opplever oss som en institusjon i Fredrikstad-samfunnet, og det setter vi stor pris på. Vi er stolte av vårt samfunnsengasjement og at vi bidrar på mange ulike arenaer.

Unik kundeservice og

høy kundetilfredshet

Vi er også svært stolte av vår unike kundeservice og at vi scorer høyt på kundetilfredshet. Vårt mål er at du skal føle deg ivaretatt og velkommen. Derfor tilbyr vi alltid det lille ekstra i forhold til service og kvalitet – med deg som gjest i fokus!

Vi er et hotell med sjel og atmosfære, og ønsker å være ditt førstevalg – enten du skal bestille hotellrom, arrangere kurs eller selskap, se en konsert eller spise en bedre lunsj eller middag.