Jul på City

I 2025 så løfter City julefeiringen til nye høyder med et splitter nytt og spektakulært konsept – Jul på City! 

Her får du mer enn en middag – du får en helaften med underholdning, magi og julestemning i verdensklasse.

Opplev et storslått juleshow med de fantastiske Alexander Hermansen og Oda Rose, som setter julen i sving med sang, varme og humor.

Hver helg topper vi kvelden med en hemmelig, nasjonal artistlegende på scenen – hvem det er? Det må du komme og oppleve selv!

Nyt vår tradisjonsrike julebuffet, bugnende av smaker som hører julen til.

🕺 Når showet er over, er det bare å flytte stemningen videre – fra kl 22 til sent på natten så åpner vi dørene til vår eksklusive nattklubb, hvor selveste DJ Giebelhausen sørger for den perfekte avslutningen på kvelden med rytmer som får alle til å danse.

  

Perfekt for firmafester, vennegjenger eller en annerledes julefeiring – hos oss så skreddersyr vi kvelden etter dine ønsker.


 

Bestill julebord til din bedrift i dag!

For bedriftforespørsler – ta kontakt med Rune SolbergTel: 900 76 700 eller send en epost til: salg@hotelcity.no for et skreddersydd opplegg med mat og show. Vi har også spesialtilbud på overnatting til alle som deltar på City X-Mas Party.

 

 

Andre events:

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

MENY

ALLE LUNSJRETTER TIL KUN 189,-

Kl 11.00 - 16.00
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    189
  • KYLLINGSALAT

    Kyllingfilet, roman salat, Caesar dressing, bacon, parmesan, semitørka cherrytomat & polenta krutonger
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk), Sen (sennep)]

    189
  • HUSETS BURGER

    Toppet med mozzarella, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    189
  • KREMET FISKESUPPE

    Klassisk kremet fiskesuppe med laks, torsk og reker. Serveres med foccaccia.
    [M (Melk), E (egg), F (Fisk)]

    189
  • ÅPEN FOCACCIA SANDWICH MED ISHAVSRØYE

    Arktisk røye, mango- og basilikumsalsa, ruccola og chilolje.
    [G (hvete), Fisk]

    189
  • SPISERIETS CLUB SANDWICH

    Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    189
  • PINSA MED PARMA

    Mini mozzarella, parmaskinke, halvtørket cherrytomat & basilikum
    [G (hvete), M (Melk)]

    189

ADD ONS

Hele dagen
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G
    95
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G
    95
  • OLIVEN
    55
  • FOCACCIA & AIOLI

    [G (hvete), E (egg), Sn (sennep)]

    95
  • POMMES & AIOLI

    [Sennep – Egg]

    69
  • AIOLI
    35
  • BACON
    35

PASTA

Fra Kl 16.00 - 21.00
  • PASTA MED SKALLDYR

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    285
  • PASTA MED BIFF

    Kremet Rigatoni servert med strimlet ytrefilet storfe, champignon, karamelliserte pekannøtter, ruccula toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N (Pekan)]

    285
  • CANNELONI MED SPINAT & RICOTTA

    Fylte pastarør toppet med tomat- og béchamelsaus – Vegetar.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    295

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA

    Servere med kremet baconsaus
    [Melk, Egg, G (hvete)]

    125
  • DAGENS FISK

    Servers med gulrot og asparges med smeltet smør
    [Fisk, Melk]

    135
  • Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • HAVETS TAPAS – en liten reise fra fjord til Middelhavet

    Frisk salat med reker, blekksprut og blåskjell. Smakfullt blandet med rødløk, paprika, persille, selleri og oliven, servert med tomatkremdressing.
    [Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Melk]

    115
  • GAMBAS ALL PIL PIL

    Fresende varme reker med chili og hvitløk.
    [Skalldyr]

    185
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Focaccia med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    * Kan bestilles med Parmaskinke
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • AUBERGINE & STRACIATELLA

    Ristet toast med aubergine og kremet Stracciatellaost, toppet med soltørket tomatpasta og urteolje.
    [G (hvete), Melk]

    129 / 169*
  • SAGANAKI

    Pannestekt Gresk ost med avokadokrem, brokkolini, lime
    [Melk]

    135
  • MENCHEGO GARCIA BAQUAERO 80G

    Denne osten er “Curado” som betyr at den er modnet i minimum 6 måneder.
    [G (Hvete), Melk]

    95
  • PROSCIUTTODI PARMA 40G – 16 mnd
    95
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    110
  • FOCACCIA & AIOLI

    [Gluten (hvete), Egg]

    95
  • OLIVEN



    55

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKT KVEITE

    Delikat kveitefilet, gyllenstekt på kremet spinat og småpoteter. Syltet kirsebærtomat gir et friskt løft, mens sprø bacon og silkemykt persillesmør smelter sammen med en rik romesco-saus av ristede mandler.
    [Fisk, Melk, Nøtter (Mandel), Sulfitt]

    425
  • KYLLING PARMIGIANA

    Panert kyllingfilet med gratinert mozzarella, tomatsaus. Risoni med oliven, basilikum og cherrytomat
    [G (hvete), Egg, Melk]

    345
  • OSSO BUCCO - en hyllest til tid og smak

    Langtidstekt svineskank som har fått godgjøre seg i timer, servert med silkemyk potetpuré, karamellisert løk og frisk gremolata.
    [Melk, Sulfitt]

    345
  • KJØKKENSJEFENS ANBEFALING – INDREFILET AV STORFE

    Serveres med parmaskinke, hvitløkchips, blomkål, gulrot, brokkolini, rødvinssaus og stekte småpoteter.
    [Sulfitt]

    469
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    295

DESSERT

  • Vår bestselger – SJOKOLADEDRØM

    Fyldig sjokoladekake med sprø hasselnøtt-croquant, vaniljeis og friske bær.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete), Nøtter (Hassel)]

    155
  • BRINGEBÆRSORBET

    Sorbet på kjekscrumble med variasjon av jordbær, krem og marengs.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete]

    95
  • CANNOLI

    Sjokoladedyppet og fylt med appelsinkrem.
    [G (hvete), Egg, Melk, N (pistasj)]

    89
  • PANNACOTTA

    Silkemyk panna cotta med hint av kaffe og kakao, inspirert av klassisk tiramisu.
    [Melk, Egg, Gluten (hvete)]

    155
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), Nøtter (Mandel)]

    110