Ukens suppe – Gulasjsuppe

Ukens suppe - et lunsjtilbud til kun 179,- ink. focaccia og kaffe

Prøv vår smaksrike Gulasjsuppe som er ukens suppe på City Bar & Spiseri.

Våre supper serveres med hjemmelaget Focacciabrød og kaffe som er inkludert i vårt lunsjtilbud.

Bestill bord

Er dere flere enn 8 personer? Send inn forespørsel her.

JULEMENY

LUNSJ

Kl 11.00 - 16.00
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, tyttebær og julesjy.
    [Melk]

    335
  • FERSK TORSKEFILET

    Serveres på grillet foccacia med grønnsakstuing caponata, mozzarella, ruccola og basilikummajones.
    [G (hvete), Egg, Melk, Fisk, Sennep]

    245
  • BRUCHETTA

    MED AVOKADO & CHILIOLJE
    Blandet salat, ricottaost, ristede gresskarfrø.
    [Egg, Melk, G(hvete)]

    195
  • BRUCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Ristet hvitløksbrød med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    [G (Hvete), Melk]

    209
  • CLUB SANDWICH

    Vår tolkning av Club Sandwich. Grillet kyllingfilet servert på focaccia med pesto, bacon og mozzarella.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    235
  • TRAPIZZIONE

    MED PARMASKINKE
    Pizza sandwich fylt med parmaskinke, soltørket tomat, artisjokk, ricottaost & mozzarellaost.
    [Egg, Melk, G(hvete), N (Pinjekjerne)]

    195
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika, semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    279
  • KYLLINGSALAT

    MED GRANATEPLEDRESSING
    Stekt kyllingfilet, blandet salat, semitørka cherrytomat, syltet løk, og mozzarellakroketter.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    235
  • MELON & PROSCIUTTOSALAT

    Blandet salat med Parmaskinke, melon & mozzarella. Focaccia og hjemmelaget aioli.
    [Melk, Sulfitt]

    185
  • POMMES & AIOLI
    65

PASTA

Hele dagen
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    275
  • PASTA BOLOGNESE

    MED BIFFRAGU
    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    235
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL

    & SALVIE SAUS
    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    255

BAMBINI

For de under 12 år
  • PASTA BOLOGNESE

    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    135
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, tyttebær og julesjy.
    [Melk]

    225

FORRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • KAMSKJELL & VILLREKE

    Syltet eple & agurk. Serveres med ørretrogn, avocado, basilikum- & agurkdressing.
    [Fisk, Skalldyr, Bløtdyr]

    169
  • BRUSCHETTA CAPRESE

    CON PROSCIOTTO CRUDO
    Ristet hvitløksbrød med tomat, mozzarella, basilikum, hvitløk & parmaskinke.
    [G (hvete), Melk]

    149
  • CROSTINI MED ANDEBRYST

    Servert med karamellisert rødløkssyltetøy, granateple, parmesanost, ruccola og granateple dressing.
    [G (hvete), Melk, Sulfitt]

    175
  • VITELLO TONNATO

    Er en nydelig Italiensk klassiker fra Pimonte. Kalvefilet med tunfiskmajones, kapers & pinjekjerner.
    [Egg, Fisk, Sulfitt, N (Pinjekjerne), Sennep]

    210
  • ARANCINI

    Fylt med porcino & mozzarella. Serveres med karamellisert løkmajones & dehydrerte Cherry tomater.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sennep]

    145
  • TAGLIERE MISTO

    Husets utvalg av italiensk ost & spekemat. Serveres med focaccia & hjemmelaget aioli.
    [Melk, Gluten (hvete), Egg]

    169 / 310
  • SKALLDYRPASTA

    Spagetti med kamskjell, Argentinske villreker, blåskjell i hvitløk – & tomatsaus.
    [Skalldyr, Bløtdyr, Melk, G(hvete), Egg, Sulfitt]

    205
  • PASTA BOLOGNESE

    MED BIFFRAGU
    Tagliatelle servert med langtidskokt tomatisert biffragu, toppet med parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), Sulfitt, Selleri]

    175
  • PASTA MED KREMET TRØFFEL

    & SALVIESAUS
    Fettucini servert med kyllingfilet, chorizo, pinjekjerner, artisjokk & parmesan.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(pinjekjerne)]

    195
  • HVITLØKSBRØD

    Mozzarella & hvitløksolje.
    [G (hvete), Melk]

    95

HOVEDRETTER

Fra kl 16.00 - 21.00
  • PANNESTEKT TORSKEFILET

    Honning glasert pastinakk, blomkålpurè, ørretkaviar, kremet hvitvinssaus og stekte poteter.
    [Fisk, Melk, Sulfitt]

    445
  • PIGGVARFILET

    MED KREMET SAFRAN RISONI
    Blåskjell, asparges, parmesan & basilikumsmør.
    [[Melk, Egg, G (hvete), Skalldyr, Fisk, Sulfitt.]

    389
  • JULETALLERKEN

    Ribbe, medisterkake, pølse, rødkål, surkål, tyttebær og julesjy.
    [Melk]

    445
  • HJORTEFILET

    Smørstekte grønnsaker, balsamico marinert perleløk, pære, skorsonerrot, rødvinssaus og mørk sjokoladeolje.
    [Melk, Sulfitt]

    445
  • INDREFILET AV STORFE

    MED GRØNNPEPPERSAUS
    Serveres med prosciutto, gulrotkrem, syltet rødløk, grønnsaker & polentachips.
    [Melk, Sulfitt]

    450
  • HUSETS BURGER

    MED FRIES & AIOLI
    Toppet med mozzarella, bacon, marinert paprika,semitørket cherrytomat & hjemmelaget ketchup.
    [Egg, Melk, G(hvete), Sulfitt]

    279
  • CANNELONI

    MED SPINAT & RICOTTA
    Italiensk vegetarrett. Fylte pastarør toppet med tomat – & bechamelsaus.
    [Egg, G (hvete), Melk]

    235

DESSERT

  • RISKREM

    Bringebærsaus & nøtteblanding
    [Melk, N(Mandel, hasselnøtt)]

    125
  • PANNA COTTA

    Vanilje panacotta serveres med cappuccino is, appelsin og Amarettosaus, salte sjokolade mandler og mandelstang
    [Melk, Egg, Sulfitt, N(mandler), G(hvete)]

    175
  • SJOKOLADEMOUSSE

    MED HASSELNØTTIS
    Variasjon av bringebær & hvit sjokolade
    [Melk, Egg, G(hvete), N(Hasselnøtt)]

    165
  • TIRAMISU

    Hjemmelaget klassisk Italiensk kake med mascarponekrem & savoiardikjeks
    [Melk, Egg, G(hvete)]

    139
  • AFFOGATO

    Vaniljeis toppet med espresso, karamellsaus & Biscotti.
    [Melk, Egg, G (hvete), N(Mandel)]

    95